Gabriel Kocák

Šéfkuchár - Reštaurácia Doma u nás

Veľmi rád pomáhal v kuchyni už ako malý chlapec, no varenie ho naplno chytilo vraj až na strednej škole a prepuklo keď prvýkrát vycestoval za prácou. Do zahraničia sa vybral ako 22-ročný a viac ako desať rokov varieval napríklad v podnikoch Comme Chez Soi v Bruseli, Hangar 7 v Salzburgu či De Librije v Holandsku. V luxusnej salzburskej reštaurácii Schloss Aigen bol dokonca šéfkuchárom. A práve v Salzburgu si pochutnali na jeho špecialitách aj Cameron Diaz s Tomom Cruisom, ktorí tam práve nakrúcali akčnú komédiu Knight and Day. Keď dostal ponuku viesť kuchyňu v jednom z najprestížnejších hotelov na Slovensku, vrátil sa opäť domov.

13:30 - 14:00

T-Stage

Je vrchol kariéry skutočne ten vrchol o ktorom som sníval?